Fitrondje:

Wandelen is gezond, overal en altijd. Suikerziekte, overgewicht en stress nemen af door wandelen. Wandelen in de natuur is nóg gezonder. Je brein vindt het fijn in de natuur te zijn. Niet alleen vanwege de beweging, maar ook door de rust die de natuur je biedt. In de natuur zijn is heilzaam. En samen op pad met een groep is ook goed voor het welzijn van mensen: het geeft gevoel van verbinding met anderen en dat is voor de meeste mensen een fijn gevoel.

Een fitrondje duurt een uur en onderweg doen we spierversterkende oefeningen. De gids is gediplomeerd atletiektrainer bij Athlos en natuurgids. Tenzij anders vermeld vertrekken we steeds vanaf de fietsparkeerplaats van atletiekvereniging Athlos. Groepsgrootte minimaal 8 en max 20. Graag aanmelden. Je kan ook met een groep (collega’s, familie, vrienden) een fitrondje aanvragen.

Kosten zijn € 4 pp per keer; als je elke week wil meedoen, is misschien een persoonsgebonden jaarabonnement á € 150 een goed idee. Je kan dan gratis met alle wandelingen op de kalender mee.